zondag 26 december 2010

U vraagt, wij draaien

Op aanvraag: roodkapje en de boze wolf.
Het leukst aan de blogs is ontdekken op welke manier je die allerschoonste en schattige stofjes het best kunt gebruiken. Het juiste patroon voor de juiste stof vinden, niet makkelijk. Maar ik was zo ongeduldig met het roodkapjesstofje, net als de zoon die helemaal in de ban is van sprookjes. Ik maakte er dit hemdje van.


Toen het af was deed het mij meer aan een verpleegstertenuetje denken dan aan een leuk jongenshemd. Misschien toch beter gewacht tot iemand anders in blogland deze misstap had gezet? Maar nee, ondertussen ben ik er toch tevreden over. Op een stoere jeansbroek  best wel oké. En zijn jongere broer is stikjaloers, ik moet dringend de restjes verwerken... Het hemd is echter te breed voor Willem zijn smalle schoudertjes, vandaar mijn interesse in het blogberoemde hemdje van de Ottobre 3/2010. En die past veel beter! Maar dat is voor een andere keer.

2 opmerkingen:

  1. ik vind het een leuke blouse geworden hoor, kan best toch?!

    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind hem ook heel leuk. En stoer.

    En die Ottobre 3/2010, daar heb ik ondertussen ook al heel veel uitgelezen en gezien. Misschien moet ik hem toch maar eens gaan aanschaffen...

    BeantwoordenVerwijderen