woensdag 24 augustus 2011

vakantiemodus

Het is hier rustig, toch voor de naaimachine. Ik heb het wat drukker dan anders, hoewel, niet op uur staan om te koken en op te staan is ook plezant.
Ik maakte enkele kleine dingetjes, de moeite niet echt om te tonen maar met het idee blog=archief in het achterhoofd doe ik het toch maar.

We gingen kamperen en mr. Dino mocht mee in een XL knikkerzakje. Het stofje is een soldenstofje van bij Julija, gekozen door de eigenaar van Dino.


We wandelden ook aan zee, een ganse week in de Belgische zon: een wonder!


Mijn blogarchief vertoont na één (naai)jaar toch al wat hiaten. Ik maak namelijk nogal wat cadeautjes last-minute. Zo last-minute dat ik geen tijd meer heb om foto's te nemen. De alom bekende reversible bag van Very purple person maakte ik meer dan eens om een verjaardagspresentje mooi te kunnen presenteren. Foto's heb ik niet. Ooit maak ik er één voor mezelf want die tassen zitten zo snel ineen en zijn nog mooi ook.
Dekentjes worden hier ook af en toe gefabriceerd als cadeautje, een poezendekentje:
en een dekentje voor (met een stofje gekozen door) het nichtje. Met bijpassende dekenzak annex kussensloop: de sleepover pillowcase van A lemon squeezy home.


4 opmerkingen:

 1. Leuk dat knikkerzakje!
  Prachtige dekentjes! Heel mooi!
  Heerlijke vakantie-foto's...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie cadeautjes! En van die knikker-bewaar-schattenzakjes zijn hier ook dagelijkse kost.
  Mag ik vragen waar jij die 'lange fleece' haalt voor je dekentjes?

  Groetjes,
  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tuurlijk: van In den Beer in harelbeke, woon ik vlakbij

  BeantwoordenVerwijderen