zondag 5 juni 2011

whale-love

Dit allersnoezigste modelletje uit de laatste ottobre (3/2011) zag je hier en hier al. Ik maakte het zomerse pakje voor onze kleine meid. Na een meetsessie maakte ik een maatje 68 voor onze zo-goed-als éénjarige. Gelukkig heb ik haar toch even gemeten voor ik aan de slag ging, en het is nog aan de grote kant! Het stofje (Birch fabric) kocht ik bij Fabricworm, die wel een heel snelle service hebben in vergelijking met zij en zij. Ik zit al meer dan twee weken op een nieuwe lading stof te wachten, grrr.

De vlekken zijn het resultaat van een werktafel die tevens dienst doet als eettafel en knutselatelier. Stiftvlekken op het ongedragen pakje. Oef, na de eerste wasbeurt weer vlekkeloos schoon:

En er komen nog veel zomerse dagen volgens Annabels garderobe! Dit patroontje vond ik in een oude Ottobre (4/2009?), het stofje komt van In den Beer. Het is een draagbaar testexemplaar dat bij een testexemplaar zal blijven: uit een nipplegateactie tijdens de fotosessie blijkt het kleedje niet meteen het allerhandigste kledingstuk voor een kruipertje.


11 opmerkingen:

 1. Zo schattig! Mooi in dat walvissenstofje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh, heb meteen ook zin om Zanne van zo'n walvisfris outfit te voorzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zooo lief en héél schoon!
  Fabricworm heeft inderdaad een snelle service. Ik ben er ook heel tevreden van...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooooh dat bloemenkleedje is zoooooo lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je kan zo al zien dat dat een prachtige meid zal zijn!
  EN die pakjes zijn zooooo schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Ik ben ook aan dat zomersaloptje bezig. Heel mooi ook hoe de walvissen in de naad samen komen. Ik onthou het idee.
  Mijn dochter wordt maandag 9 maanden en ik maakte een maatje 80... Hopelijk is het niet veel te groot. Ik heb haar niet op voorhand gemeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. heel mooi kleedje en dat walvissenpakje is helemàààl geweldig. die stof staat op m'n verlanglijstje en deze foto's doen daar enkel goed aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow zeg wat maak jij leuke dingen! Ik ga je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen