donderdag 30 juni 2011

bedankt lieve juffen!

Op mijn scherm verschenen deze week vele pakjes voor juffen. Je zou er bijna juf voor willen zijn...
Ik vond het maar een rare gewoonte om een koffietas met 'beste juf' of andere lelijke beesten aan de juf te geven op het eind van het schooljaar. Nu ik zelf pakjes ineen kan steken wordt het natuurlijk wél plezant. Daarom heb ik dit jaar voor de eerste keer de juffen en meester van mijn twee kleutertjes niet alleen mondeling bedankt maar ook een tastbaar bedankje gegeven.
Ik wou graag iets maken dat in de klas kan gebruikt worden. De zakjes van Vink zijn werkelijk geniaal, maar voor een kleuterjuf niet echt toepasselijk. Ritsen, of het gebrek er aan, weerhielden me om pennenzakken te fabriceren. En het moest snel gaan. Ik waagde mij aan de knikkerzakjes van Eloleo: een vlugklaarzakje en daar kan je ook iets anders dan knikkers in stoppen natuurlijk. Fijn dat je er leuke restjes in kwijt kan. haar uitleg is perfect, die heb ik na het eerste zakje niet meer opnieuw moeten bekijken, zo simpel is dat!
Dankuwel juf Rosa, juf Karen en juf Katrien!
Dankuwel juf Marjan en meester Wouter!

5 opmerkingen:

 1. Amai! Hééél schoon!
  En mooie stoffencombinaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi en leuk om te geven aan een kleuterjuf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie zakjes en inderdaad mooie stoffencombinaties.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier een instant glimlach. Om helemaal vrolijk van te worden! Zo mooi, al die kleurtjes bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Héél mooi! En ik ben blij dat je meedoet met recykleren! Je was trouwens de eerste die foto's heeft opgeladen in de Flickr-groep, waarvoor dank!

  BeantwoordenVerwijderen