zondag 9 januari 2011

Hallo Rosalie!

Gisteren werd een vriendinnetje van Annabel geboren: Rosalie. Dit was het geboortecadeautje:Het kersenpitje werd in het ziekenhuis terug in beslag genomen. Wie maakt nu een kersenpitkussentje met ijzeren drukknoopjes? Beeeeeng, ik hoor de microgolf al :-) Moet ik dus nog even een mouw aan passen.

Heel binnenkort moeten we opnieuw op geboortebezoek en ik vermoed dat het ditmaal een vriendje wordt, daarom ben ik met autootjes in de weer. Maar meisjes en auto's gaan toch ook samen? Dus maakte ik ook een rokje voor ons babyvliegje.


Ik was aanvankelijk van plan eens een cirkelrokje te maken. Toen bedacht ik dat er dan ook auto's ondersteboven zouden rijden, of heb ik het mis? Dan maar opnieuw een rimpelrokje in elkaar geflanst, ditmaal niet op de groei, oef! En het lijkt verdacht veel op een cirkelrokje...
Het rokje is niet ongelooflijk goed zichtbaar op de laatste foto. Helaas was er niemand in de buurt om mijn meisje even op haar voetjes te zetten.

5 opmerkingen:

 1. Goh. Ik zou er ook ingetrapt zijn met die auto's op z'n kop. Goed dat je daar aan dacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig stofje en natuurlijk ban ik als jongensmama geïnteresseerd waar je dat vandaan haalde.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het autostofje komt van Antwerpen bij Julija, is een Libertystofje. Drie zomers terug kocht ik een hemdje uit zo'n stofje bij f&g en was wild enthousiast toen ik het nu zag liggen! Ze had jammer genoeg enkel deze kleurencombi, het hemdje in de tijd was met vrolijke kleurtjes, het biaislint hadden ze wel in andere kleurtjes (zie slabbetje in ander berichtje).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super idee om die tailleband te vervangen door een tricotband!
  En idd geweldig stofje. Julija's dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat is de wereld toch klein.... vandaag Rosalie gezien, eveneens je mooi zsazsagilet! knap!

  BeantwoordenVerwijderen